Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

„Harctéri életmentés” az Országos Haditorna Bajnokságon

2019. április 18., csütörtök 11:27

Az Országos Haditorna Bajnokságon ellenőrizték a versenyzők egészségügyi felkészültségét az MH Egészségügyi Központ szakemberei 2019. április 11-12-én, Budapesten.

A középiskolások részére szervezett honvédelmi ismereteket felölelő bajnokságon, a tanulók 21 csapatban mutatták meg fizikai és elméleti tudásukat egyaránt.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet, egészségügyi szakkiképző állománya a tanulók egészségügyi ismereteit ellenőrizte a verseny egyik állomáshelyén.

1609151856

A tapasztaltak alapján, a bajnokságon résztvevők jól felkészültek az alapszintű katonai-egészségügyi ismeretek elméleti és gyakorlati kérdéseiből egyaránt. A gyakorlat során a 14 kérdést tartalmazó írásbeli tesztet csapatban oldották meg és magas színvonalon végezték az újraélesztés feladatait, valamint megfelelő volt az egészségügyi protokollokban lévő jártasságuk.

A tanulók kiemelkedően jó teljesítménye bizonyítja, hogy a bajnokság során mérhető egészségügyi tudás a hétköznapi életben is nélkülözhetetlen képességet ad a fiatalok részére, amely a társaik számára is példamutatással bír.

1609151856
KAESZA