Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Futópálya átadás Kecskeméten

2016. március 18., péntek 11:39

Korszerű futópályát avattak az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetében. A létesítményt dr. Orosz Zoltán altábornagy, Honvéd Vezérkar főnökhelyettes adta át március 8-án.

1609151106

2013. nyara óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Védelem-egészségügyi Igazgatóság, Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet (RAVGYI, Kecskemét) végzi a Magyar Honvédség teljes katona állományának szűrő- és alkalmassági vizsgálatait. Az alkalmassági vizsgálatok során az Intézet közelében lévő általános iskola futópályáját használták, amelynek állapota azonban az elmúlt időben erősen leromlott, végül már munkavédelmi problémákat vetett fel. Ezt felismerve 2014. nyarán fogalmazódott meg az igény egy új futópálya kialakítására, a RAVGYI területén. A megvalósítás érdekében az érintett MH és HM szervezetek bevonásával, intenzív, kihívásokkal teli egyeztetési folyamat kezdődött meg, melynek végeredményeként támogató döntés született a megvalósításról. A HM Elektronikai és Logisztikai Zrt.szakemberei példaértékű minőségben és ütemezés mellett 3 hónap alatt fejezték be az MH Egészségügyi Központ infrastrukturális fejlesztései között is kiemelt figyelemmel kísért építkezést, mialatt a RAVGYI feladatait akadálytalanul el tudta látni. Az elkészült pálya árnyas-parkos, kellemes hangulatú övezeten vezet keresztül, 320 méter – tehát hozzávetőleg egy ötöd mérföld – hosszúságú. A változatos kanyarokkal tarkított pályaív sem a szintidőt, sem a mért teljesítményeket nem befolyásolja, sokkal inkább élvezetesebbé teszi a futást.

1609151106

A vizsgált személyek és a vizsgálatokban résztvevő szakemberek egyaránt örömmel kezdték használni a 2016. március 8-án, ünnepélyes keretek között, a Honvéd Vezérkar főnök helyettese, Dr. Orosz Zoltán altábornagy úr, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, Szabó István vezérőrnagy úr, valamint az intézet vezető főorvosa, Dr. Lengyel Attila ezredes által átadott futópályát. A pálya átadásával a jövőben nem csak komfortosabb, de a kor szakmai elvárásainak megfelelő, a feladat jelentőségéhez mérten méltó körülmények között kerülhet sor a fizikai alkalmassági vizsgálatok részét képező futás végrehajtására, ezzel megőrizve, erősítve a Magyar Honvédség katona-egészségügyi képességeinek sorát.

1609151106
KAESZA