Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Folytatódott a Honvédkórházban az évek óta rendszeresen megtartott egészségügyi tájékoztató sorozat

2016. december 6., kedd 11:40

Az egyesület tagjai ez alkalommal az időskori gasztroenterológiai betegségekkel és kórképekkel összefüggő kérdésekről hallgathattak meg egy vetített képes előadást az MH Egészségügyi Központban 2016. december 2-án. 

1609151208

Dr. Lőrinczy Katalin gasztroenterológiai szakorvos szakmai beszámolójának témája a vastagbéldaganat kialakulása, tünetei és megelőzése körül mozgott. Előadását egy colposcopia vizsgálati videó követte, majd az egészségügyi program egy személyes kérdéseket megválaszoló konzultációval ért véget. A megszerzett ismereteken túl fontos következtetés a Balassi Egyesület és a tagegyesületei tagjainak, hogy háziorvosainknál kezdeményezni kell a mielőbbi és majd 10 évente megismételt gasztroenterológiai szűrő vizsgálatot.

1609151208
A programon résztvevő mintegy 30 egyesületi tag számára érdekes és új információkkal szolgáltak az elhangzottak.
KAESZA