Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Felhívás az oltásra érkezőknek! Időszakosan átszervezzük az oltási előjegyzést!

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 
Tájékoztatjuk a tisztelt oltásra jelentkezőket, hogy az Országos Tisztifőorvos 2021. 01.16-ai az oltóközpontoknak megküldött körlevele alapján a Pfizer oltóanyaggyártó egy hónapig az eredetileg kiszállítani tervezett oltóanyag mennyiség 50-60%-át biztosítja.
 
Az oltóközpontoknak  úgy kell módosítani az oltási előjegyzésüket, hogy a már eddig beadott 1. részoltásokhoz tartozó 2. részoltásokat maradéktalanul biztosítani tudják.
Az MH Egészségügyi Központ a fentiekre tekintettel a 2021. 01. 17-ei és 01. 18-ai előjegyzéseket (1. részoltás vonatkozásában) kénytelen átszervezni. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.
 
Aki előjegyzéssel rendelkezik a 2. részoltásra kérjük a megadott időben jelentkezzen az oltás beadására, mert részükre az oltóanyag biztosított az oltóponton.

Kérjük az oltásra jelentkezés előtt, illetve az oltásra indulás előtt tájékozódjon! 

MH Egészségügyi Központ

KAESZA