Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Felhívás az oltásra érkezőknek! Időszakosan átszervezzük az oltási előjegyzést!

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. január 16., szombat 18:05
Tájékoztatjuk a tisztelt oltásra jelentkezőket, hogy az Országos Tisztifőorvos 2021. 01.16-ai az oltóközpontoknak megküldött körlevele alapján a Pfizer oltóanyaggyártó egy hónapig az eredetileg kiszállítani tervezett oltóanyag mennyiség 50-60%-át biztosítja.
 
Az oltóközpontoknak  úgy kell módosítani az oltási előjegyzésüket, hogy a már eddig beadott 1. részoltásokhoz tartozó 2. részoltásokat maradéktalanul biztosítani tudják.
Az MH Egészségügyi Központ a fentiekre tekintettel a 2021. 01. 17-ei és 01. 18-ai előjegyzéseket (1. részoltás vonatkozásában) kénytelen átszervezni. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.
 
Aki előjegyzéssel rendelkezik a 2. részoltásra kérjük a megadott időben jelentkezzen az oltás beadására, mert részükre az oltóanyag biztosított az oltóponton.

Kérjük az oltásra jelentkezés előtt, illetve az oltásra indulás előtt tájékozódjon! 

MH Egészségügyi Központ

KAESZA