Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Felhívás az oltásra érkezőknek! Időszakosan átszervezzük az oltási előjegyzést!

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 
Tájékoztatjuk a tisztelt oltásra jelentkezőket, hogy az Országos Tisztifőorvos 2021. 01.16-ai az oltóközpontoknak megküldött körlevele alapján a Pfizer oltóanyaggyártó egy hónapig az eredetileg kiszállítani tervezett oltóanyag mennyiség 50-60%-át biztosítja.
 
Az oltóközpontoknak  úgy kell módosítani az oltási előjegyzésüket, hogy a már eddig beadott 1. részoltásokhoz tartozó 2. részoltásokat maradéktalanul biztosítani tudják.
Az MH Egészségügyi Központ a fentiekre tekintettel a 2021. 01. 17-ei és 01. 18-ai előjegyzéseket (1. részoltás vonatkozásában) kénytelen átszervezni. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket.
 
Aki előjegyzéssel rendelkezik a 2. részoltásra kérjük a megadott időben jelentkezzen az oltás beadására, mert részükre az oltóanyag biztosított az oltóponton.

Kérjük az oltásra jelentkezés előtt, illetve az oltásra indulás előtt tájékozódjon! 

MH Egészségügyi Központ

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA