Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Fegyelmi helyzet értékelése az MH Egészségügyi Központban

2013. december 5., csütörtök 10:49

Megtartotta éves fegyelmi értekezletét a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ 2013. december 2-án.

1609150797

Szabó István mérnök dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka a Jogi és Igazgatási osztály által szolgáltatott statisztikai adatok felhasználásával bemutatta a 2013-as év fegyelmi helyzetét. Prezentációjában az állomány kárára elkövetett lopásokról és azok megelőzéséről is szó esett. Elmondta továbbá, hogy hasonló esetek a betegekkel is előfordultak.

1609150797

A meghívott vendégek közül elsőként Dr. Marschalek Gábor ezredes, a HM Igazgatási és Jogi Képviseleti Főosztály Igazgatási Osztály, osztályvezetője tartotta meg előadását a méltatlansági eljárások témakörében. Őt követte Dr. Ifi Norbert főhadnagy, a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztály mb.főügyészségi csoportvezető katonai ügyésze, aki a bűncselekményekről és azok megelőzéséről beszélt, illetve elmondta, hogy az MH Egészségügyi Központban a Magyar Honvédség alakulataival összehasonlítva, átlagos mértékben vannak jelen fegyelmi problémák.

1609150797

Az értekezlet zárása során Szabó István mérnök dandártábornok az MH Egészségügyi Központ parancsnoka megfelelőnek értékelte az állomány fegyelmi helyzetét.
1609150798
KAESZA