Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Évzáró pohárköszöntő az MH Egészségügyi Központban

2013. december 21., szombat 19:52

Szabó István mk. dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka 2013. 12. 20-án tartotta meg az óévet búcsúztató és az újévet köszöntő, mára hagyománnyá vált, évértékelő állománygyűlését.

A MH Egészségügyi Központ vezetői körében tartott pohárköszöntő alkalmával a parancsok összegezte az intézmény ez évben elért eredményeit, jelenlegi helyzetét és jövőbeni céljait.

Szabó István mk.dandártábornok kiemelte, hogy az MH Egészségügyi Központ gazdasági helyzete, a sok nehézség ellenére is, javuló tendenciát mutat. Ez az elvitathatatlan eredmény kemény munka gyümölcse, hiszen a döntések meghozatalakor a gazdasági szempontok szem előtt tartása mellett a gyógyító tevékenység magas színvonalú ellátása követelményének is meg kellett felelni. Hangsúlyozta, hogy a személyi állomány elhivatottsága és fáradhatatlan kitartása nélkül az MH Egészségügyi Központ nem érhette volna el ezeket az eredményeket.

Megköszönve a 2013-as év során elvégzett munkát mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben, sikerekben gazdag Új évet kívánt.

KAESZA