Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Ételadományok fogadása

2020. április 1., szerda 13:12

Munkatársaink örömmel fogadják az ételadományokat, melyek most nagy segítséget jelentenek! A jelenlegi helyzetben azonban még fontosabb, hogy dolgozóink a betegellátás során egészségesen, maradéktalanul helyt tudjanak állni.

A jelenlegi helyzetben azonban még fontosabb, hogy dolgozóink a betegellátás során egészségesen, maradéktalanul helyt tudjanak állni. Szeretnénk megkérni az adományozókat, hogy ennek érdekében a következő szabályokat minden esetben tartsák be:
– A felajánlott ételek, élelmiszerek kiszállítása előtt minden esetben vegyék fel a kapcsolatot intézményünkkel a honlapon található elérhetőségeinken.
– Amennyiben az adományt fogadni tudjuk, a lezárt csomagokban lévő élelmiszereket lássák el jelölésekkel:
Fel kell tüntetni az étel nevét, származási helyét, fogyaszthatósági/minőség – megőrzési idejét, fogyasztási és tárolási szabályait (pl. „fogyasztásig hűtve kell tárolni”, „fogyasztás előtt az étel felforrósítása szükséges” stb.)
– Az alapvető élelmiszerek beszállítása külön, kijelölt járművel történjen. Szállítás előtt a járművet fertőtleníteni kell.
– A szállításkor tartsák be a készétel szállítására vonatkozó élelmiszerbiztonsági előírásokat (az étel szállítási hőfokának folyamatos biztosítása, csomagolás védelme a szennyeződéstől).
A felajánlásokat és segítő együttműködésüket köszönjük!
#mhek #honvedkorhaz #adomany #koszonjuk #segítseg #szabalyok #elemiszerbiztonsag #dolgozoinkerdekeben #koronavirus #medicalcentre #militaryhosptal
Fotó: honvedelem.hu
KAESZA