Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Erőt, egészséget!

2013. május 27., hétfő 10:33

… hallhattuk a hétvégén a „Helyőrségi Tavaszi Szemle 2013.” és a „IV. Ludovika Fesztivál” programokon, ahol az MH EK Védelem-egészségügyi Igazgatóság, Egészségfejlesztési Osztálya egyaránt képviselte az egészséget!

Május 21-én Buda várának visszafoglalását, valamint a Honvédelem Napját ünnepeljük.
Ez alkalomból a pünkösdi hosszú hétvégén a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezésében került megrendezésre második alkalommal és hagyományteremtő céllal a „Helyőrségi Tavaszi Szemle 2013. ” a Városligetben, valamint a Ludovika Zászlóalj szervezésében a „IV. Ludovika Fesztivál” az Orczy kertben.
Ahogyan Buda várának visszafoglalásától korszerűsödött felszereltségében és szellemiségében a katonaság, úgy a katona egészségügy is jelentős változáson ment keresztül, mely fejlődés a mai napig tart; ezért az egészségfejlesztés is egyre nagyobb szerepet kap a haderővédelmi feladatok között.

1609150761
A hétvégén megrendezésre került programokon az Egészségfejlesztési Osztály prevenciós sátrát mindkét alkalommal meglátogatta Vargha Tamás parlamenti államtitkár úr, akit Szabó István dandártábornok MH EK parancsnok tájékoztatott.
A Ludovika Fesztiválon Dr. Patyi András a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora is kaphatott egy szeletet a védelem-egészségügyi munkánkból.
Az érdeklődők számot adhattak tudásukról, egészségtudatos magatartásukról szerezhettek új ismereteket, szívstressz vizsgálaton (vicardio) és pszichológiai tanácsadáson is részt vehettek.
A fejlődés azonban tovább folytatódik, hogy az erő mellett az egészséget is minél szélesebb körben tudjuk képviselni!
Találkozunk a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón, Kecskeméten, augusztus 3-án és 4-én!

1609150762
KAESZA