Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Erőt, egészséget!

… hallhattuk a hétvégén a „Helyőrségi Tavaszi Szemle 2013.” és a „IV. Ludovika Fesztivál” programokon, ahol az MH EK Védelem-egészségügyi Igazgatóság, Egészségfejlesztési Osztálya egyaránt képviselte az egészséget!

Május 21-én Buda várának visszafoglalását, valamint a Honvédelem Napját ünnepeljük.
Ez alkalomból a pünkösdi hosszú hétvégén a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezésében került megrendezésre második alkalommal és hagyományteremtő céllal a „Helyőrségi Tavaszi Szemle 2013. ” a Városligetben, valamint a Ludovika Zászlóalj szervezésében a „IV. Ludovika Fesztivál” az Orczy kertben.
Ahogyan Buda várának visszafoglalásától korszerűsödött felszereltségében és szellemiségében a katonaság, úgy a katona egészségügy is jelentős változáson ment keresztül, mely fejlődés a mai napig tart; ezért az egészségfejlesztés is egyre nagyobb szerepet kap a haderővédelmi feladatok között.

1609150761
A hétvégén megrendezésre került programokon az Egészségfejlesztési Osztály prevenciós sátrát mindkét alkalommal meglátogatta Vargha Tamás parlamenti államtitkár úr, akit Szabó István dandártábornok MH EK parancsnok tájékoztatott.
A Ludovika Fesztiválon Dr. Patyi András a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora is kaphatott egy szeletet a védelem-egészségügyi munkánkból.
Az érdeklődők számot adhattak tudásukról, egészségtudatos magatartásukról szerezhettek új ismereteket, szívstressz vizsgálaton (vicardio) és pszichológiai tanácsadáson is részt vehettek.
A fejlődés azonban tovább folytatódik, hogy az erő mellett az egészséget is minél szélesebb körben tudjuk képviselni!
Találkozunk a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón, Kecskeméten, augusztus 3-án és 4-én!

1609150762
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA