Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Emléktábla a meg nem születettek emlékére

2017. március 29., szerda 8:55

Emléktáblát helyezett el a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születtek emlékére az MH Egészségügyi Központban 2017. március 24-én.

A Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születettek emléke előtt áldozva kezdeményezte márványtábla elhelyezését az MH Egészségügyi Központban.

Az ünnepélyes átadás alkalmával Dr. Klementis Ildikó, a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány elnök-helyettese beszédében kiemelten foglalkozott a megfogant, de meg nem születethetett gyermekekkel és családjaikkal, továbbá bemutatta az alapítvány munkáját és céljait.

1609151268

Dr. Szabó Gergely, az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház, Szülészeti és nőgyógyászati osztályának főorvosa hangsúlyozta, hogy munkája során a születés és az élet fontosságára koncentrál és legfőbb célja, hogy a családok tudatosan vállaljanak gyermeket.

1609151268

A rendezvényen felszólalt Bergs Zsuzsanna, a Kiáltás az Életért Egyesület alelnöke és Horváth István, az ALIANSZ – Magyarországi Evangéliumi Szövetség főtitkára is.

Az ünnepség zárásaként Nagy Endre főhadnagy, a Katolikus Tábori Püspökség, tábori lelkésze megáldotta az emléktáblát, majd az MH Egészségügyi Központ és a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány jelenlévő képviselői elhelyezték koszorúikat.

1609151268
KAESZA