Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Emléktábla a meg nem születettek emlékére

2017. március 29., szerda 8:55

Emléktáblát helyezett el a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születtek emlékére az MH Egészségügyi Központban 2017. március 24-én.

A Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születettek emléke előtt áldozva kezdeményezte márványtábla elhelyezését az MH Egészségügyi Központban.

Az ünnepélyes átadás alkalmával Dr. Klementis Ildikó, a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány elnök-helyettese beszédében kiemelten foglalkozott a megfogant, de meg nem születethetett gyermekekkel és családjaikkal, továbbá bemutatta az alapítvány munkáját és céljait.

1609151268

Dr. Szabó Gergely, az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház, Szülészeti és nőgyógyászati osztályának főorvosa hangsúlyozta, hogy munkája során a születés és az élet fontosságára koncentrál és legfőbb célja, hogy a családok tudatosan vállaljanak gyermeket.

1609151268

A rendezvényen felszólalt Bergs Zsuzsanna, a Kiáltás az Életért Egyesület alelnöke és Horváth István, az ALIANSZ – Magyarországi Evangéliumi Szövetség főtitkára is.

Az ünnepség zárásaként Nagy Endre főhadnagy, a Katolikus Tábori Püspökség, tábori lelkésze megáldotta az emléktáblát, majd az MH Egészségügyi Központ és a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány jelenlévő képviselői elhelyezték koszorúikat.

1609151268
KAESZA