Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Emléktábla a meg nem születettek emlékére

Emléktáblát helyezett el a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születtek emlékére az MH Egészségügyi Központban 2017. március 24-én.

A Magyar Keresztény Misszió Alapítvány a meg nem születettek emléke előtt áldozva kezdeményezte márványtábla elhelyezését az MH Egészségügyi Központban.

Az ünnepélyes átadás alkalmával Dr. Klementis Ildikó, a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány elnök-helyettese beszédében kiemelten foglalkozott a megfogant, de meg nem születethetett gyermekekkel és családjaikkal, továbbá bemutatta az alapítvány munkáját és céljait.

1609151268

Dr. Szabó Gergely, az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház, Szülészeti és nőgyógyászati osztályának főorvosa hangsúlyozta, hogy munkája során a születés és az élet fontosságára koncentrál és legfőbb célja, hogy a családok tudatosan vállaljanak gyermeket.

1609151268

A rendezvényen felszólalt Bergs Zsuzsanna, a Kiáltás az Életért Egyesület alelnöke és Horváth István, az ALIANSZ – Magyarországi Evangéliumi Szövetség főtitkára is.

Az ünnepség zárásaként Nagy Endre főhadnagy, a Katolikus Tábori Püspökség, tábori lelkésze megáldotta az emléktáblát, majd az MH Egészségügyi Központ és a Magyar Keresztény Misszió Alapítvány jelenlévő képviselői elhelyezték koszorúikat.

1609151268
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA