Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Emlékezés és elismerések

2019. október 22., kedd 16:09

Ünnepi állománygyűlés keretében emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójáról az MH Egészségügyi Központ 2019. október 22-én.

1609152028
Az MH Egészségügyi Központ 120 éves múltú intézményként kiemelten nagy hangsúlyt helyez a történelmi események emlékének ápolására, értékeink megőrzésére.
Az 1956. október 23-i forradalom és szabadságharc alkalmából rendezett ünnepséget Tóvizi Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészséges Budapest Programért felelős miniszteri biztosa, valamint Dr. Dirk-Friedrich Klagges dandártábornok, a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ júliusában kinevezett igazgatója is megtisztelte jelenlétével.
1609152028
A forradalom és szabadságharc eseményeire, hátterének felidézéshez Dr. Nagy Tamás alezredes, hadtörténész lebilincselő előadásával emlékezhettek a jelenlévők. Beszédében a tényeket több esetben is személyes történeteken keresztül illusztrálta, így felidézve a kor eseményeit. Előadásának zárógondolataként kiemelte, hogy 30 éve élhetjük meg annak eredményét, amiért a forradalom és szabadságharc alatt küzdöttek.
1609152029
Az ünnepségen Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az intézmény parancsnoka elismeréseket adott át munkatársainak, valamint a jelenlévők meghallgathatták az idén 70 éves Honvéd Együttes művészeinek műsorát.
1609152029
KAESZA