Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Emlékérmet kapott Dr. Meglécz Katalin

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ | 

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ munkatársa Tolna Megye Védelméért Emlékérmet vehetett át 2021. szeptember 8-án Szekszárdon.

Meglécz_Tolna_díj-2

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság minden esztendőben elismerésben részesíti azokat a személyeket, akik Tolna megye védelmi igazgatási feladatainak ellátásában, a lakosság védelme érdekében legkiemelkedőbben helytálltak.
Idén, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában szolgálatot teljesítő Dr. Meglécz Katalin ezredes is a díjazottak között volt, a koronavírus elleni védekezés során alkalmazott oltóbusz technológia bevezetéséért. A Mobil Oltóbusz Állomások működésük során a határmenti településeket járták, eljuttatva a koronavírus elleni oltás lehetőségét azon lakosok számára is, akiknek nehézségekbe ütközött volna valamelyik nagyobb oltópont elérése. Bevezetésük óta, 16 megye, több, mint 135 településen 51 000 oltást meghaladó mennyiséget adtak be az igénylők részére.
A Magyar Honvédség soraiból ugyanilyen elismerést vehetett át Dr. Almási István önkéntes műveleti tartalékos alezredes, illetve Kvanduk Tamás őrnagy, a Tolna Megyei Védelmi Bizottság titkárhelyettese. Az eseményt megtisztelte jelenlétével és az elismeréseket átadta Süli János a Paksi Atomerőmű fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, Horváth István országgyűlési képviselő és Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, a Tolna Megyei Védelmi Bizottság elnöke. A Honvédelmi Minisztériumot Dr. Varga Attila ezredes képviselte.

Meglécz_Tolna_díj-3
ESZA  KA