Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elődöntő és döntő a VI. SkillsHungary Nemzeti Döntőn, a Szakma Sztár Fesztiválon

2019. április 4., csütörtök 8:11

Az EuroSkills 2020 Graz nemzetközi verseny előválogatója a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Klinikai Demonstrációs Egységében került megrendezésre 2019. februárjában. Ezen az elődöntőn kerültek kiválasztásra azok, akik tovább juthattak a 2019. március 12-14-e között megrendezett döntőbe, amelyet a Szakma Sztár Fesztivál keretein belül rendeztek meg. A zsűri tagjaként az MH Egészségügyi Központot Deli Mária alezredes, ápolási igazgató képviselte.

1609151826
A fesztivál helyszíne a Hungexpo Vásárközpont volt, mely egyben VI. SkillsHungary Nemzeti Döntő és Bemutató helyszíne is volt. A rendezvényen a WorldSkills Kazan 2019 versenyen induló magyar csapat tagjaival is találkozhattak a látogatók.

A verseny első napján kórházi környezetben, a második napon pedig otthoni környezetben imitátor segítségével, valós körülmények között oldottak meg egy-egy feladatot a versenyzők. Az otthoni környezetben ellátott feladat során egy elsősegélynyújtási szituációt is meg kellett oldani a résztvevőknek, amelyhez segítséget nyújtottak a mentős kollégák is, akik a mentőhívás után a helyszínre siettek.
1609151826
A második nap kezdetén a 2019. augusztus 22–27 között tartandó WorldSkills 2019 Kazan Nemzetközi verseny Magyarországot képviselő ápolója tartott bemutatót a versenyzők, felkészítő tanáraik, illetve a megjelent látogatók előtt.

A kiválasztott versenyzőknek lehetősége nyílik további szakmai felkészítéseken részt venni.
Magyarországot a 2020-as EuroSkills grazi versenyén képviselő versenyzőt a későbbiekben választják ki.

Az MH Egészségügyi Központ számára fontos az egészségügyi képzés, ezért az intézmény dolgozói a jövőben is részt vesznek a fiatal szakemberek felkészítésében.
KAESZA