Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Elődöntő és döntő a VI. SkillsHungary Nemzeti Döntőn, a Szakma Sztár Fesztiválon

Az EuroSkills 2020 Graz nemzetközi verseny előválogatója a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Klinikai Demonstrációs Egységében került megrendezésre 2019. februárjában. Ezen az elődöntőn kerültek kiválasztásra azok, akik tovább juthattak a 2019. március 12-14-e között megrendezett döntőbe, amelyet a Szakma Sztár Fesztivál keretein belül rendeztek meg. A zsűri tagjaként az MH Egészségügyi Központot Deli Mária alezredes, ápolási igazgató képviselte.

1609151826
A fesztivál helyszíne a Hungexpo Vásárközpont volt, mely egyben VI. SkillsHungary Nemzeti Döntő és Bemutató helyszíne is volt. A rendezvényen a WorldSkills Kazan 2019 versenyen induló magyar csapat tagjaival is találkozhattak a látogatók.

A verseny első napján kórházi környezetben, a második napon pedig otthoni környezetben imitátor segítségével, valós körülmények között oldottak meg egy-egy feladatot a versenyzők. Az otthoni környezetben ellátott feladat során egy elsősegélynyújtási szituációt is meg kellett oldani a résztvevőknek, amelyhez segítséget nyújtottak a mentős kollégák is, akik a mentőhívás után a helyszínre siettek.
1609151826
A második nap kezdetén a 2019. augusztus 22–27 között tartandó WorldSkills 2019 Kazan Nemzetközi verseny Magyarországot képviselő ápolója tartott bemutatót a versenyzők, felkészítő tanáraik, illetve a megjelent látogatók előtt.

A kiválasztott versenyzőknek lehetősége nyílik további szakmai felkészítéseken részt venni.
Magyarországot a 2020-as EuroSkills grazi versenyén képviselő versenyzőt a későbbiekben választják ki.

Az MH Egészségügyi Központ számára fontos az egészségügyi képzés, ezért az intézmény dolgozói a jövőben is részt vesznek a fiatal szakemberek felkészítésében.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA