Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elődeink elhivatottságára, bátorságára ma is szükségünk van

2019. március 12., kedd 15:15

„Nemzetünk múltja és történelme arra tanított bennünket, hogy csak közös erővel, összefogással érhetünk el eredményeket” - mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 12-én, kedden az MH Egészségügyi Központ ünnepi állománygyűlésén.

1609151800

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára köszöntötte a résztvevőket az MH Egészségügyi Központban. „171 évvel ezelőtt a magyarság együtt, félelem nélkül állt ki elhatározásai mellett. Nemzetünk múltja és történelme arra tanított bennünket, hogy csak közös erővel, összefogással érhetünk el eredményeket. Erre az összekapaszkodásra minden korban szükségünk van ahhoz, hogy megvédjük, amiben hiszünk: nemzeti szuverenitásunkat, keresztény hitünket, közös értékeinket, anyanyelvünket, hagyományainkat” – fogalmazott Németh Szilárd.

1609151800
Az államtitkár hozzátette: a győzelembe vetett hit, az összetartozás, a nemzetért való tenni akarás érzése erősebb volt mindennél. „Ma is erre az összetartásra, elszántságra, hazaszeretetre van szükségünk. Mindig voltak és mindig lesznek olyan magyarok, akiknek az ország szabadsága és függetlensége mindennél többet ér” – mondta Németh Szilárd. Hangsúlyozta: a fennállásának 120. évfordulóját ünneplő Honvédkórház ma az ország egyik legfontosabb egészségügyi központja, amely összehangoltan, magas szakmai színvonalon, a szabadságharcban formálódott honvéd egészségügy hagyományaihoz és erkölcséhez méltón képes biztosítani a civil és a katonai betegellátást.
1609151800
A rendezvény alkalmával Németh Szilárd államtitkár és Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka elismeréseket adtak át, egyben gratuláltak az elért eredményekhez és megköszönték az intézmény dolgozóinak áldozatos munkáját.
1609151800
A megemlékezés zárásaként – az 1848-as események emlékéhez hűen – Deák Fruzsina előadóművész, valamint Rosta Levente népzenész műsora idézte fel a múlt történéseit. Az ünnepi állománygyűlésen Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára is részt vett.
1609151800

Az elismerésben részesülők névsora a mellékletben tekinthető meg.

Forrás: honvedelem.hu

Cikk: Faragó Fanny
Fotó: Rácz Tünde, Szabó Lajos
KAESZA