Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Ellátás a rendelőn kívül

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ | 

Véget ért a nyári szezon Balatonakarattyán. Az üdülő vendégeinek egészségügyi ellátását az MH Egészségügyi Központ MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ egészségügyi állománya végezte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának segítségével.

A nyári hónapokban több száz sérült kereste fel a balatonakarattyai egészségügyi szolgálatot. A legkülönbözőbb sérülések ellátásához egy speciálisan felszerelt elsősegélyhely lett kialakítva, mely könnyen és gyorsan megközelíthető a strand bármely részéről, ugyanakkor nyugodt, diszkrét környezetet biztosít az ellátásra szorulók számára.

DSC_0006

Az egészségügyi szolgálat szakképzettsége mellett empatikusságáról, kedvességéről is ismert, melyről tanúbizonyságot ad, hogy a visszajáró vendégek olykor csak lelki támogatásért, egy-egy biztató szóért látogatnak el a segélyhelyre, valamint sokan visszatérnek, hogy megköszönjék a korábban végzett szakszerű ellátást.

ESZA  KA