Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elismerésben részesültek az MH Egészségügyi Központ dolgozói

2019. szeptember 17., kedd 11:36

A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Katolikus Tábori Püspökség 2019. szeptember 14-én újra megszervezte a nemzeti katonai zarándoklatot és családi napot a Máriaremetei Kisboldogasszony Bazilikában és annak kertjében.

1609152007
A 25. alkalommal megrendezett katonai zarándoklaton résztvevők a Máriaremetei Kegytemplom elől indulva teljesítették a 10,5 km-es távot, hogy a szabadtéri oltárhoz visszaérve részt vehessenek a szentmisén. A Kegytemplom oltáránál katonai tiszteletadással celebrált ünnepi szentmisét Michael August Blume SVD, alessanói címzetes érsek, apostoli nuncius mutatta be.

A szentmisén elismerésben részesültek azok a személyek, akik tevékenységükkel, életükkel támogatják a püspökség, illetve a katolikus tábori lelkészek munkájának hatékonyságát. A 2014-ben a Katolikus Tábori Püspökség által alapított Kapisztrán Szent János elismeréseket az idei évben az MH Egészségügyi Központ három munkatársa vehette át. Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az MH Egészségügyi Központ megbízott orvosigazgatója a Kapisztrán Szent János bronz érdemrendet érdemelte ki, míg Varga László hadnagy és Palásti Krisztián zászlós, a Hadműveleti és Kiképzési Osztály tisztje és altisztje a Kapisztrán Szent János bronz emlékéremben részesült.

Az elismeréseket Michael August Blume Magyaroszág apostoli nunciusa, Berta Tibor ezredes általános helynök és Szabó István honvédelmi államtitkár adták át.
KAESZA