Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elismerésben részesültek a MH Egészségügyi Központ munkatársai

2017. október 30., hétfő 11:30

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet két dolgozója a rehabilitációért végzett eredményes munkájáért szakmai elismerésben részesült 2017. augusztus 31-én.

Dr. Pettyán Ilona az Intenzív Mozgásszervi Rehabilitációs I. Osztály osztályvezető főorvosa a Rehabilitációs Társaság Vas Imre emlékérmét vehette át Győrben, a Társaság éves Vándorgyűlésén. A rehabilitációért végzett magas színvonalú orvosi, szervezői, oktatói és tudományos munkásságának elismeréseként részesült a nívós szakmai díjban.

1609151436
A Vas Imre Emlékérmet a Magyar Rehabilitációs Társaság évente adományozza a Társaság azon tagjának, akinek a munkássága kiemelkedő a rehabilitáció területén. Az emlékérmet Dr. Vas Imre pulmonológus szakorvosról nevezték el, aki számos olyan tényt, tudnivalót, ismeretet állított össze a XX. század első felében, amelyek megalapozták a korszerű rehabilitációt és mindmáig érvényesek.

1609151436
Az osztályvezető főorvos 1979-ben végezett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, azóta dolgozik az MH EK Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetében.

Az Intézet másik dolgozója, Horváth Éva ápolási igazgató „MESZK Szakmai Díjban” részesült, amelyet a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara adományozott az ápolás, gondozás, betegellátás terén végzett kimagasló munkája elismeréséül. A díjat a Siófokon megrendezett MESZK IV. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán vehette át.

1609151436
Horváth Éva 1980 óta dolgozik a Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetben, 1999-től osztályvezető ápolói feladatokat látott el, majd 2002-től az intézet ápolási igazgatója. Az idei évben a Vöröskeresztben végzett tevékenységéért Ezüst Emlékérem kitüntetésben is részesült.
KAESZA