Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Elismerés az önkéntes tűzoltónak

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. január 22., péntek 21:18

Önkéntes tűzoltói tevékenységéért vehette át Szabó Ádám hadnagy, az MH Egészségügyi Központ egészségügyi tisztje Örsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármesterétől a Demján Sándor Alapítvány által felajánlott elismerést.

Szabó Ádám hadnagy a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben egészségügyi tisztként teljesít szolgálatot.

2015. óta beosztott tűzoltóként a Rózsadomb Önkéntes Tűzoltó Egyesületben tevékenykedik. A káreseteknél a tűzoltási és műszaki mentési feladatok mellett, mentőtisztként a sérültek első ellátását is megkezdi, valamint segíti a kiérkező mentőegység munkáját. Emellett a szakszerű beavatkozások érdekében végzi az Egyesület tűzoltóinak elméleti és gyakorlati szinten tartó képzéseit.

Az évek óta végzett önkéntes tűzoltói tevékenységért vehette át a Budapest II. kerületi Közbiztonsági Alapítvány közbenjárásával a Demján Sándor Alapítvány által felajánlott elismerést.

elismerés
KAESZA