Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Elismerés a katasztrófavédelemtől

2017. október 24., kedd 15:23

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén vehetett át elismerést Dr. Muzsay Ildikó ezredes, nemzeti ünnepünk, október huszonharmadika, az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából 2017. október 20-án.

Dr. Muzsay Ildikó ezredes, az MH Egészségügyi Központ, Egészségügyi Szervezési Intézet, igazgatója a rendezvény alkalmával dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagytól, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójától vehette át az elismerést a katasztrófavédelem munkájának segítése érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége megbecsüléseként.

1609151426

Fotó: Jóri András – BM OKF

KAESZA