Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Életet mentett az MH Egészségügyi Központ orvosa

2018. december 15., szombat 7:29

Az MH Egészségügyi Központ szakorvosa, Dr. Sasvári Ádám főhadnagy 2018. december 11-én Érden mentett életet egy közúti baleset szemtanújaként.

1609151753
A Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály aneszteziológusa munkába menet közben lett figyelmes egy balesetre, ahol gyalogos gázolás történt. Dr. Sasvári az esetet látva azonnal a sérülthez sietett és megkezdte az ellátását, amelynek közben a beteg fokozatosan romló állapotára lett figyelmes. Ezt tapasztalva bicskát kért az idő közben helyszínre érkező rendőröktől, amellyel egy néhány centiméteres bemetszést ejtve a sérült mellkasán stabilizálta az állapotát az Országos Mentőszolgálat szakembereinek megérkezéséig.

A beteg további kezelése nem az MH Egészségügyi Központban történik, ennek ellenére azonban a szakorvos figyelemmel követi a beteg állapotát. Valószínűsíthető, hogy a sérült gyalogos életben maradásához nélkülözhetetlen volt Dr. Sasvári Ádám szakszerű orvosi beavatkozása.

KAESZA