Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Elek Ilona díjat kapott orvosunk

Díjat kapott Dr. Jancsó Máté József szakorvosjelöltünk az egyetemi sportért végzett kiemelkedő tevékenységéért a magyar Sport Házában, 2019. április 10-én.

Dr. Jancsó Máté József, az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztály szakorvosjelöltje Elek Ilona emlékérmet kapott az egyetemi sportért végzett kiemelkedő tevékenységéért.

1609151847
A kitüntetések átadására a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség éves közgyűlésén ünnepélyes keretek között került sor. A díjátadón részt vett Dr. Szabó Tünde államtitkár, Prof. Dr. Józsa János MRK elnök, Prof. Dr. Bódis József államtitkár, valamint Murai László HÖOK elnök.
Dr. Jancsó Máté 2013 óta önkéntes segítőként kezdte medikus tevékenységét az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán, műtétekben aszisztálva. 2016-ban rezidensként kezdett dolgozni az osztályon, jelenleg már szakorvosjelöltként tevékenykedik.

Az egyetemi sporttal való kapcsolata elsőéves korában kezdődött, amikor dr. Merkely Béla professzorral megalakították a Semmelweis Egyetem vízilabdacsapatát – a hallgatói sportélet elősegítésére. 2013-ban életre hívták a Magyar Egyetemi-Főiskolai Vízilabda-bajnokságot, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend, évente egy tucat egyetemet és többszáz sportolót bevonva az egyetemi sportba. Az első három MEFOB-ot főszervezőként, utána a Magyar Egyetemi-Főiskokai Sportszövetség vízilabda szakreferenseként szakmailag felügyelve.

1609151847
1609151848
KAESZA