Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elbúcsúzott az ÖMT állománya

2013. október 29., kedd 15:25

Elbúcsúzott az MH Egészségügyi Központ állományában szolgáló Önkéntes Műveleti Tartalékos rendszer 7 munkatársa 2013. október 28-án.

Szabó István mérnök dandártábornok, a központ parancsnoka rövid búcsúztató keretében köszönte meg az állomány munkáját, akik különböző területen – egészségügyi kiképzés, híradó informatika, személyügy, hadművelet – dolgoztak az elmúlt két hónapban és kérte őket, hogy számoljanak be a szolgálat idejük alatt szerzett tapasztalataikról. Többen kiemelték az önkéntesek irányába történő pozitív fogadtatást és hozzáállást, hiszen az MH Egészségügyi Központ feladatrendszeréből adódóan sokrétű munkát kell ellátni gyorsan és hatékonyan, így minden területen hasznos volt a segítség. Az önkéntes műveleti tartalékosok között volt olyan munkatárs, aki ápolói végzettséggel, civil kórházból, katonai előképzettség nélkül érkezett a rendszerbe, és elmondta, hogy az elmúlt időszak szakmai szempontból számára annyira megnyerő és hasznos volt, hogy a továbbiakban, mint szerződéses katona szeretne belépni a honvédség állományába.
1609150789

A beszélgetés végén a parancsnok egy-egy oklevéllel jutalmazta az elvégzett munkát, és örömmel fogadta az önkéntesek részéről azt a megnyilatkozást, hogy a jövő évben is szeretnének a központban dolgozni és erősíteni a Magyar Honvédség Önkéntes Műveleti Tartalékos rendszerét.

November 4-én két újabb tartalékos munkatárs kezdi meg a munkáját, akik a Biztonságtechnikai Alosztálynál fognak szolgálatot teljesíteni.
KAESZA