Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Elbúcsúzott a 67-es Honvédelmi Irányító Törzs parancsnoka

2020. június 26., péntek 13:50

Véget ért Dr. Juhász Zsolt alezredes, az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály kiemelt főtisztjének parancsnoki feladata, aki a kormány által létrehozott Honvédelmi Irányító Törzs (HIT) parancsnokaként biztosította a hatékony kommunikációt és együttműködést a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs és a SANOFI-AVENTIS Zrt. között.

1609152254
Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport vezetője, 2020. június 17-én, a különleges jogrend megszűnésével visszavonta a korábban felállított HIT-ket, ezért Dr. Juhász Zsolt alezredes a 67-es számú HIT parancsnoka 2020. június 24-én elbúcsúzott a gyógyszergyár vezetőségétől.

A kormány által meghatározott feladatokat, melyek a vállalat és a kormányzat közötti közvetlen kapcsolat kialakítását és az információ áramlás dinamikus biztosítását jelentették, az alezredes sikeresen és eredményesen teljesítette.

A közös eredmények megvalósulása a mindkét fél részéről biztosított együttműködési és segítő szándékra volt visszavezethető, mely egy esetleges jövőbeni újabb hullám okán történő aktivizálás esetén garanciát fog jelenteni a hatékony és eredményes együttműködés megvalósulására.

KAESZA