Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Együtt a tiszta Magyarországért

2015. május 18., hétfő 12:22

Immár ötödik alkalommal hirdették meg Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési mozgalmát, a TeSzedd! szemétgyűjtési akciót. A május 15-ei hétvégén megrendezett önkéntes szemétszedésen a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományát első alkalommal 11 alakulatból 400 ember képviselte 14 helyszínen. Az Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Honvédelmi Minisztérium Hatósági Hivatal és a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal önkéntesei a Városligetben hajtottak végre „tavaszi nagytakarítást”.

1609150985

Az országos mozgalom célja a környezettudatosság növelése, és a figyelem felhívása környezetünk megóvására. A kampányra jelentkezők több helyszín közül választhattak, ahol hulladékot lehet gyűjteni. A programhoz csatlakozók a „takarítás” helyszínén szemeteszsákot, kesztyűt kaptak, amivel biztonságosan összegyűjthették a hulladékot.
Május 15-én délelőtt az MH Egészségügyi Központ Honvédkórházból két fő, valamint az MH EK Szanatórium utcai telephelyéről a teljes Gyógytorna Szolgálat Részlege, kiegészülve egy a részleghez tartozó konduktorral és logopédussal részt vett a szemétgyűjtésen, hogy megtisztítsák az eldobált hulladékoktól Budapest egyik legnagyobb közparkját.
1609150985

A lelkes önkéntes csoport, magukat sem kímélve, bokrokat átvizsgálva tette tisztábbá a Városliget egyes területeit. A gyűjtés közben csikkeket, eldobott papír zsebkendőket, flakonokat találtak a résztvevők, de a bokrok mélyén olyan tárgyak is lapultak, amelyekre nem is számítottak: volt gyógyszerekkel teli női táska, dobócsillag, külföldi iratokkal tele pénztárca is, melyet természetesen a megtaláló eljuttatott a rendőrségre.
1609150985

A csoportvezető Sallai András hadnagy az MH EK környezetvédelmi tisztje sikeresnek ítélte meg az akciót, hiszen a szemétszedésen közel 480 liter szemetet gyűjtött össze a Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium állománya.
1609150985
KAESZA