Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egyeztető értekezlet Kecskeméten

2019. november 18., hétfő 11:07

A pályaalkalmassági vizsgálatok megtervezését segítő egyeztető értekezletet rendeztek 2019. november 13-án az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben (MH EK RAVGYI).

1609152110
Az MH EK kecskeméti intézetének szakemberei végzik a Magyar Honvédség Parancsnoksága, a Honvédelmi Minisztérium alárendeltségébe tartozó alakulatok, valamint az egyéb, közreműködésre felkért szervezetek, mint például a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat hivatásos állományának pályaalkalmassági vizsgálatait.

Ez a katonai alkalmassági vizsgálat a honvédség kötelékébe belépni szándékozók egyik első állomása, mely nem csak a jelentkezéskor, de később a szolgálat folyamán is kiemelt fontosságú az egészségmegőrzés szempontjából.

1609152111
A tizenegyedik alkalommal, fél évenként megrendezett megbeszélés kiváló alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők megvitassák, miként lehet ezeket az alkalmassági vizsgálatokat tervezhető, kiszámítható módon megvalósítani. A 2020-as év első felében tervezetten 9080 fő vizsgálata fog megvalósulni. Az értekezleten valamennyi katonai alakulat képviselője jelen volt, növelve az együttműködés hatékonyságát.
Az intézet vizsgálati kapacitását figyelembe véve, az előző értekezlet óta eltelt időszakban 12155 fő pályaalkalmassági vizsgálatát végezték el az MH EK Kecskeméten dolgozó munkatársai.
KAESZA