Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egy mozgalmas nap a haditorna versenyen

2015. május 1., péntek 12:33

2015. április 15-én került megrendezésre a „Honvédelmi Kötelék˝haditorna verseny országos döntője a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. A verseny részeként az „egészségügyi állomásra”, az Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet szakállományából két fő egészségügyi kiképző került kijelölésre.

1609150980

A sok fizikai, szellemi megpróbáltatás mellett, az „egészségügyi állomáson” egy azonnali életmentő elsősegélynyújtást kellett végrehajtani a katonai szakközépiskolák csapatainak. A csapatoknak a feladatra adott idővel is „harcolnia” kellett, mert a cél, a legrövidebb időn belüli tökéletes elsősegélynyújtás volt.
1609150980

A kiképzők által elkészített imitált sérülések nagyban elősegítették az élethű ellátást, amelyek több esetben a látogatók, vendégek és a szervezők figyelmét is felkeltették.
1609150980
KAESZA