Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Egészségügyi szakkiképzésen az MH Ludovika Zászlóalj III. éves hallgatói

2014. november 11., kedd 8:05

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, Katonai Vezető Szak III. éves hallgatói, a Magyar Honvédség Ludovika Zászlóalj állományából, 2014. október hónapban vettek részt a Műveleti első ellátó katona egészségügyi szakkiképzésen, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben.

1609150907
A képzés egyik fő célja volt, hogy a hallgatók képesek legyenek, a műveleti területen bekövetkező különböző sérülések alapszintű ellátására. A hallgatók elsajátították a vérzéscsillapítás, légútbiztosítás alapjait, megismerkedtek a különböző sérült mentési technikákkal, valamint a betegosztályozás szabályaival.
1609150908
A kiképzésen résztvevők a legnagyobb érdeklődést a szimulációs gyakorlatokon tanúsították, amelyeken már képesek voltak alkalmazni az elméleti blokkban megtanultakat.
1609150908
A kiképzés végén a hallgatók eredményesen vizsgáztak, elméletben és gyakorlatban is.

1609150908
KAESZA