Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Egészségügyi bemutató tisztjelöltek részére

Az MH Ludovika Zászlóalj harmad- és negyedéves honvéd tisztjelöltjei részére mutatta be feladatrendszerét a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet 2013. április 11-én.

A rendezvény célja volt megismertetni a MH egészségügyi szakkiképzés rendszerét, a katonai feladatok végrehajtása közben elvégezhető egészségügyi tevékenységeket a műveleti területen és békeidőben, valamint általános ismereteket adni a harctéri körülmények közötti sérültellátásról.
A program két részből állt.
A statikus bemutató alkalmával a hallgatók részére lehetőség nyílt az egészségügyi szakkiképzés során alkalmazott anatómiai eszközökön és egyéb felszereléseken történő gyakorlásra.
Ezt követően a dinamikus bemutatón betekintést nyerhettek – realisztikus helyzetet teremtve – a járőrözés során keletkezett harctéri sérülések alapszintű, Harctéri Életmentő Katonák által történő ellátásába, a harctéren rendelkezésre álló – rendszeresített – eszközök alkalmazásával, bemutatásával.

1609150757
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA