Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egészségügyi bemutató tisztjelöltek részére

2013. május 8., szerda 12:23

Az MH Ludovika Zászlóalj harmad- és negyedéves honvéd tisztjelöltjei részére mutatta be feladatrendszerét a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet 2013. április 11-én.

A rendezvény célja volt megismertetni a MH egészségügyi szakkiképzés rendszerét, a katonai feladatok végrehajtása közben elvégezhető egészségügyi tevékenységeket a műveleti területen és békeidőben, valamint általános ismereteket adni a harctéri körülmények közötti sérültellátásról.
A program két részből állt.
A statikus bemutató alkalmával a hallgatók részére lehetőség nyílt az egészségügyi szakkiképzés során alkalmazott anatómiai eszközökön és egyéb felszereléseken történő gyakorlásra.
Ezt követően a dinamikus bemutatón betekintést nyerhettek – realisztikus helyzetet teremtve – a járőrözés során keletkezett harctéri sérülések alapszintű, Harctéri Életmentő Katonák által történő ellátásába, a harctéren rendelkezésre álló – rendszeresített – eszközök alkalmazásával, bemutatásával.

1609150757
KAESZA