Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egészségmegőrző prevenciós tevékenység a Kőbányai Rendvédelmi Napon

2018. szeptember 7., péntek 11:02

2018. szeptember 1-jén tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Kőbányai Rendvédelmi Nap. A rendezvény helyszínéül – az előző évekhez hasonlóan – a X. kerületi Óhegy-park szolgált. Az egésznapos rendezvényen a Magyar Honvédség alakulatai mellett az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya és számos más kiállító is részt vett, színesebbé és vonzóbbá téve a programot az érdeklődők részére.

A rendezvényt az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Központi Zenekarának műsora nyitotta. A Magyar Honvédség és társszervezetei (rendőrség, katasztrófavédelem) statikus és dinamikus bemutatói is színesítették az egész napos programot.
1609151663
Az MH Egészségügyi Központ (a továbbiakban: MH EK) Védelemegészségügyi Igazgatóság Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztálya a rendvédelmi napon szakmai profiljának megfelelően az MH Egészségmegőrző Programmal vett részt. Az MH EK sátránál, a prevenciós témájú totók segítségével az érdeklődők felmérhették tudásukat az egészséges életmóddal kapcsolatos számos témakörben (pl.: testmozgás vagy egészségtudatos táplálkozás) és új információkra tehettek szert az egészséges életvezetéssel kapcsolatosan.

Az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya továbbra is szívesen fogadja a hasonló eseményeken való részvételre történő felkéréseket, hiszen az osztály továbbra is elkötelezett híve minden olyan rendezvénynek, ahol tovább folytathatja prevenciós tevékenységét és segítséget nyújthat mindazoknak, akik tudatosan tenni szeretnének egészségük megőrzéséért és annak jobbá tételéért.

1609151663
KAESZA