Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egészségfejlesztés az olimpia jegyében

2016. június 6., hétfő 11:55

Sportnap a nyári olimpiai játékok évében„Egy nap az olimpia jegyében a katonaolimpikonok tiszteletére!” címmel 2016. május 31-én Budapesten a Stefánia Palotában – a Honvéd Kulturális Központban megrendezésre került sportnapon, az egykori és jelenlegi katonaolimpikonok mellett az Egészségfejlesztési Osztály munkatársai is segítették a résztvevő diákokat az olimpiai sportágak jobb megismerésében.

1609151142
1609151142
1609151142

A résztvevők kipróbálhatták képességeiket többek között a futás, vívás, önvédelem, lövészet területén is. Az Egészségfejlesztési Osztály állomásánál a gyerekek különböző játékos jellegű ügyességi és erőnléti feladatokban, mint pl. „békatánc”, „krokodil ugrás” „japán foci”, „flinch”tehették próbára magukat. A jó hangulat mellett a legjobbak még értékes ajándékokkal is gazdagabbak lettek. A diákok és kísérő tanáraik a katonasport és a katonaolimpikonok életét bemutató kiállítást, valamint ezzel kapcsolatos filmvetítést is megtekinthettek a nap folyamán.
A program zárásaként a Stefánia Galéria előtti téren Dr. Orosz Zoltán altábornagy Honvéd Vezérkar főnökhelyettes mondott beszédet.

1609151142
1609151142
KAESZA