Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Egészségfejlesztés az első Honvéd Sportválasztó Napon

2013. szeptember 3., kedd 12:05

A rendezvényen a honvédelmi miniszter személyes jelenlétével tisztelte meg az Egészségfejlesztési Osztály sátrát, érdeklődött az Osztály megjelenéséről és tevékenységéről, valamint a munkatársaknak egyenként köszönte meg a részvételt.

Augusztus 24-én rendezték meg a Margitszigeten a Honvédelmi Kötelék program keretében az első Honvéd Sportválasztó Napot, ahol a fiatalok testközelből pillanthattak bele számos honvédségi szempontból hasznos sportágak és egyéb tevékenységek részleteibe. E sportágak közös vonása, hogy jellegénél fogva mindegyik kötődik a honvédelemhez, a fegyveres szervezetekhez. A kilátogatók átfogó képet kaphattak az öttusa, a sportlövészet, az íjászat, a cselgáncs, az önvédelmi sportok, a búvárúszás, a szörf, a triatlon, a tájékozódási futás, a repülés, a lovassport, az amerikai futball vagy a sárkányhajózás lényegéről.
A rendezvényen a szervezők 16 aláírásgyűjtő pontot alakítottak ki, az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya volt az 1. számú pont, ahol a szakemberek testsúly-, testmagasság- és testzsír % méréssel, testtömegindex (BMI) meghatározással, táplálkozással-testmozgással kapcsolatos szakmai TOTÓ-kal, valamint egyéni tanácsadással várták a résztvevőket.
A rendezvényen a honvédelmi miniszter személyes jelenlétével tisztelte meg az Egészségfejlesztési Osztály sátrát, érdeklődött az Osztály megjelenéséről és tevékenységéről, valamint a munkatársaknak egyenként köszönte meg a részvételt.

1609150782
KAESZA