Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Egészséges Terhesség – Egészséges újszülött

2019. május 6., hétfő 10:10

„Egészséges Terhesség – Egészséges újszülött” (Terhesgondozás, genetikai és immunológiai laboratóriumi diagnosztika, újszülöttkori vizsgálatok a Honvédkórházban) címmel tartott tudományos rendezvényt az MH Egészségügyi Központ Szülészet - Nőgyógyászati Osztály és a Központi Laboratóriumi Diagnosztikai Osztály 2019. április 24-én.

1609151868

Az eseményt a „120 éves a Honvédkórház” rendezvénysorozat keretein belül tartották meg közel 80 fő részvételével az intézmény Róbert Károly körúti székhelyén, amelyet Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az intézmény megbízott orvos igazgatója nyitott meg. Számos vendég érkezett vidéki kórházakból, egyetemi, genetikai intézményekből.

A szakmai nap előadásait prezentáló szakterületek közel 60 éves történeleméről a KLDO osztályvezető főorvosa, Dr. Simon Judit tartott rövid bevezetőt. A rendezvényen az intézmény jelenkori történetének szakmai spektrumából egy speciális terület került bemutatásra a téma multidiszciplináris megközelítésével. A terhesgondozás, a genetikai és immunológiai laboratóriumi diagnosztika, az újszülöttkori szűrővizsgálatok, a várandósság illetve szülés során felmerülő trombofilia és hemofília speciális kérdéseinek bemutatásával a résztvevők szakmai tevékenységének támogatását célozta meg a szimpózium. A résztvevő szakembereknek lehetőségük nyílt az aktuális laboratóriumi diagnosztikai folyamatok, a követendő szakmai irányelvek, valamint a jövőt illető komplex kérdések kapcsán új ismeretek megszerzésére.

A rendezvényen elhangzott előadásokkal bemutatták, hogy a nagy múltra visszatekintő Honvédkórház, az elődintézmények kiemelkedő teljesítményeit és történelmi múltját megőrizve, az MH Egészségügyi Központban eggyé kovácsolódva hogyan munkálkodik a jövő generációért.

A rendezvény szakmai összefoglalója ide kattintva tekinthető meg.

KAESZA