Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Dr. Jancsó Máté a Magyar Sebész Társaság 65. Kongresszusán

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

A járványügyi helyzet miatt a Magyar Sebész Társaság 65. Kongresszusa 1 évvel később, idén nyáron került megrendezésre 2021.08.26-28 között Pécsett. A kongresszuson részt vett Dr. Jancsó Máté is, az MH EK Plasztikai és Égéssebészeti Osztály szakorvosjelöltje is.

Dr. Jancsó Máté a rendkívül színes és sűrű programban az absztraktot a 35 éven aluliak szekciójába adta be "Egyedi lokalizációjú lágyrészhiányok kombinált plasztikai sebészeti megoldásai a szakorvos-jelölt szemével" címmel. Előadásában az elérhető és a MH EK által jelenleg biztosított legújabb technikák használatával emelte ki a szakorvosjelöltek egyedülálló tanulási lehetőségeit, hiszen a tapasztalatból eredő hiányosságokat a modern technológiák használata ellensúlyozni tudja, így a Plasztikai és Égéssebészeti Osztályon – amely az ország legnagyobb és legmagasabb progresszivitású plasztikai és égéssebészeti központja – az osztályvezető szárnyai alatt az elérhető összes technológiát van lehetőségük a kollégáknak in vivo felhasználni. Külön megtiszteltetés, hogy a tudományos bizottság Dr. Jancsó Máté előadását kiemelte a 35 éven aluliak mezőnyéből és a Plasztikai Sebészet Szekció felkérte szóbeli előadásra a szakma legnagyobb nevei között (prof. Gulyás Gusztáv, dr. Pavlovics Gábor, dr. Tizedes György és dr. Lóderer Zoltán - a szakma országosan is meghatározó főorvosai és professzorai).

Fotó: fradi.hu (a kép egy korábbi konferencián készült)

1608204293

Szakmai konferencia

2020. november 24. 15:07

ESZA  KA