Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Díjazásban részesültek az MH EK műtősnői

2018. október 16., kedd 14:51

A Magyar Műtősasszisztensi Társulás 2018. október 11-13. között rendezte meg XXVI. Kongresszusát. A hajdúszoboszlói konferencián az MH Egészségügyi Központ két dolgozójának előadását is díjazták. A minden évben megrendezett kongresszuson közel 35 előadás közül hirdették ki a legjobb hármat.

Az I. számú Műtőblokk műtősnője, Bognár Tünde II. helyezést ért el „A hóhér akasztása” című előadásával. A műtősnő saját élményein alapuló előadásában a gerinc műtétje alapos bemutatását a műtéten készült fotódokumentációval is szemléltette, amelynek elkészítésében a beavatkozáson résztvevő egészségügyi szakemberek nyújtottak segítséget. Az előadás további különlegessége volt, hogy a bemutatott operációt egy új műtéti technikával végezték el.

1609151692
A szintén I. számú Műtőblokk állományában lévő Paulinyi Rita főtörzsőrmester előadásában az MH Egészségügyi Központban dolgozók egészségügyi felmérésének eredményeiről számolt be, ezzel elnyerve a III. helyezést. Az előadás témáját az anonim módon kitölthető kérdőívek értékelése, tapasztalat feldolgozása szolgáltatta. A kutatás célja volt, hogy bizonyítsa „a gyógyítók egészsége nélkülözhetetlen a gyógyításhoz. ”
1609151692
A főtörzsőrmester a harmadik helyezés elnyerését követően köszönetet mondott a felmérésben résztvevők közel 900 főnek.
A két dolgozó az elismerést igazoló emléklapon kívül értékes tárgy nyereményekben is részesült.
KAESZA