Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Dán szakemberek a Szanatórium utcában

2016. szeptember 29., csütörtök 10:19

A Közép-Dániai Régió képviseletében egészségügyi szakemberekből álló csoport látogatott az MH Egészségügyi Központ, Honvédkórház Szanatórium utcai telephelyére 2016. szeptember 5-én azzal a céllal, hogy megismerjék az intézményben folyó egészségügyi ellátást és kapcsolatokat teremtsenek az ország egészségügyi intézményei és szakemberei között.

1609151177
A régió és különböző magyarországi – elsősorban szociális – szervezetekkel és intézmények közötti együttműködés hosszú időre tekint vissza, ezt a folyamatot erősítette meg 2014. december 4-én az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságával, illetve 2015. szeptember 23-án a Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkársággal megkötött együttműködési megállapodások.
Az együttműködés során rendszeressé váltak a tapasztaltat cserék és személyes kapcsolatokat erősítő kölcsönös látogatások.
2016. szeptember 4–7. között hazánkba látogató küldöttség a régió pszichiátriai és fogyatékosság ellátásban dolgozó állami illetve civil szervezetek képviselőiből állt.
Az MH Egészségügyi Központ először vett részt a programban, a telephely bemutatását követően élénk és jó hangulatú beszélgetés során áttekintésre kerültek az egészségügyi ellátás formái kiemelten a Szanatórium utcában folyó feladatok és az esetleges együttműködés lehetőségei. Búcsúzáskor kiemelték azt a fajta humánus és áldozatkész hozzáállást, amelyet látogatásukkor az Intézményben tapasztaltak, erről az osztályok bejárása mellet, egy Rehabilitációs Osztályon fekvő betegünkkel folytatott angol nyelvű beszélgetés során is meggyőződhetett a delegáció.
A látogatást követően szeptember 7-én, szerdán a Fogyatékos Személyek Központjában kerekasztal megbeszélés került megrendezésre, ahol az MH Egészségügyi központ mellet több magyarországi intézmény is képviseltette magát. A megbeszélések során a résztvevők áttekintették a két ország egészségügyi rendszerének releváns szegmensét, melysorán szóba került a betegutak átláthatatlansága illetve a finanszírozási kérdések is. A jó hangulatú találkozót egy kötetlen beszélgetés zárta.
KAESZA