Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Csillag-díj az intézetvezetőnek

2015. június 9., kedd 12:19

Magyar Honvédség előadó-művészeti tehetségkutató versenye, a „Lehet egy csillaggal több?!” már harmadik alkalommal került megrendezésre Budapesten, a Honvéd Kulturális Központban. Az MH Egészségügyi Központ állományából, az Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet, intézetvezetője Bánsági László ezredes jelentkezett könnyűzenei kategóriában, dobosként, a HAM&X zenekar kíséretével.

1609150993

Az április hónapban megtartott elődöntőből a zenekarral továbbjutott, a 2015. június 06-án megrendezett döntőbe. A felkészülés meghozta „gyümölcsét”, Ezredes úr a zenekarral elnyerte a verseny „Csillag” díját a közönség szavazatai alapján, valamint a HM Currus Gödöllői Harcjárműtechnikai Zrt. által felajánlott különdíj serlegét is.

1609150993
KAESZA