Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Csapatépítő tréning a haderőtervezőknek

2018. június 6., szerda 11:21

A Honvéd Vezérkar Haderőtervezési Csoportfőnöksége (HVK HTCSF) és az MH Összhaderőnemi Parancsnokság Haderőtervezési Főnöksége Badacsonylábdihegyen tartotta közös szakmai továbbképzését 2018. május 28- 29-én. A továbbképzésen az MH Egészségügyi Központ Védelem–egészségügyi Igazgatóság, Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Pszichológiai Osztály, valamint a MH Csapatpszichológiai Szolgálat tagjai tartottak gyakorlati foglalkozásokat a haderőtervezési szakembereknek.

1609151620
A csapatépítő tréning során olyan szellemi és fizikai kihívásokkal kellett szembenézniük a résztvevőknek, amelyek a jövőben a szakmai tevékenység végzése során is hasznosíthatóak lesznek.

1609151620
Dr. Sticz László ezredes, a HVK HTCSF csoportfőnök-helyettese a szakmai továbbképzésen nyújtott közreműködése elismeréseként emléktárgyat adományozott Molnár László András alezredesnek, a Pszichológiai Osztály osztályvezetőjének, valamint ajándéktárggyal köszönte meg a tréningen résztvevő többi szakember munkáját.
KAESZA