Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Csapat-egészségügyi összevonás

Csapat-egészségügyi összevonás

2013. március 11., hétfő 9:05

A csapat-egészségügyet érintő legfontosabb témák kerültek megvitatásra március 06-án az MH Egészségügyi Központban tartott értekezleten.

2013. február elsején megalakult az MH Egészségügyi Központ és február 15-ei hatállyal kinevezésre került az MH egészségügyi főnöki beosztásba Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, aki a változások és a közeljövő feladatainak megvitatása céljából hívta össze a honvédségi alakulatoknál szolgáló egészségügyi szakembereket.

1609150744

A rendezvényen az MH Összhaderőnemi Parancsnokság alárendelt szervezeti elemeinél szolgálatot teljesítő, illetve az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár és az MH Altiszti Akadémia egészségügyi dolgozói képviseltették magukat, valamint az MH Egészségügyi Központ témában érintett szakemberei vettek részt. A nyitóelőadásában MH EK parancsnoka, Szabó István mk.dandártábornok a jelenleg zajló szervezeti racionalizáció végrehajtott és tervezett lépéseiről tájékoztatta a résztvevőket. Ezt követően, az MH egészségügyi főnöke megszabta az állomány részére a 2013. évre vonatkozó fő feladatokat és az ezzel kapcsolatos elvárásokat. Az értekezlet legfontosabb témái voltak a jogszabályi változások, a költségvetési lehetőségek, a szűrővizsgálati és alkalmasság-vizsgálati rendszer átalakításának területe, a missziós szerepvállalással kapcsolatos aktuális tudnivalók, illetve a védelem-egészségügyet érintő hosszú távú tervek. A jelenlévők rendkívül hasznosnak ítélték a legfrissebb információkról szóló tájékoztatást és az interaktív fórum lehetőségét az egyeztetésre, egyúttal kifejezték igényüket hasonló, akár félévente történő összejövetelekre a jövőben.

1609150744
KAESZA