Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Családi és nyílt nap a Petőfi-laktanyában

2019. június 27., csütörtök 11:23

Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár és az MH Katonai Rendészeti Központ szervezésében tizenkettedik alkalommal rendeztek családi és nyílt napot a Petőfi laktanyában, ahol a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ munkatársai testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer témában segítették tanáccsal az érdeklődőket.

A laktanya kapui reggel 9 órakor nyíltak meg a családtagok, barátok és az érdeklődő civilek előtt. Az első látványos programot az MH Ludovika Zászlóalj honvéd tisztjelöltjei hajtották végre katonai testnevelés sportbemutató formájában. Ezt követően a dinamikus bemutatóké volt a főszerep, mint pl.a MH KRK kutyás bemutatója, a Különleges Díszelgő Csoport „produkciója”, az MH Központi Zenekar gyepshowja, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerész bemutatója, valamint az egészséges életmód és a sport jegyében Szentgyörgyi Rómeó tartott aerobic-bemutatót. Fellépett az Irigy Hónaljmirigy, Fehér Adrienn, a FittMóka, a Salsa Diabolica táncegyüttes,Fricska Táncegyüttes, valamint kyokushin karate bemutatót is megtekinthettek az érdeklődők. A nap során lehetőség nyílt laktanya-látogatásra, az MH BHD és az MH KRK haditechnikai eszközeinek és felszerelésének megismerésére és más, a családoknak, gyerekeknek szóló programokon való részvételre is.

1609151924

Az Egészségfejlesztési Osztály sátránál az érdeklődőknek lehetősége volt különböző témájú (testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer stb.) kérdőívek kitöltésére ismeretszerzés céljából. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak.

1609151924
KAESZA