Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Családi Egészségnap a Stefánia Palotában

2017. május 5., péntek 8:36

Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Kulturális és Rekreációs Igazgatóság, Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központ az elmúlt évekhez hasonlóan ismét családi egészségnapot tartott 2017. április 23-án, melyen az MH Egészségügyi Központ is képviseltette magát.

1609151297

A kapunyitást követően folyamatosan érkeztek az egészségükért tenni akarók. A családokat megcélzó egész napos program keretén belül
az MH EK Egészségfejlesztési Osztályából Dr. Juhász Zsolt alezredes, Novák Attila százados és Turán Györgyi közalkalmazott vércukor-, koleszterinszint-, vérnyomás- és testösszetétel méréssel állt az érdeklődők rendelkezésére. A testösszetétel mérés keretén belül a testmagasság, testsúlymérés mellett a BMI, testzsír-, izom %, zsigeri zsír és alap anyagcsere meghatározásához
a Magyar Honvédségben használt Omron BF 511 típusú műszer nyújtott segítséget. A mért adatok egy tájékoztatóval
és referencia tartományokkal ellátott lapon kerültek rögzítésre, melyeket
a szakemberek kortól, nemtől függően egyéni konzultációk keretén belül értékeltek és az igényektől függően azokat rövid életmód tanácsadással
is kiegészítettek.
Dr. Vajda Adrienn bőrgyógyász orvos ezredes anyajegy vizsgálattokkal, Dr. Schafer Eszter gasztroenterológus pedig az emésztő szervrendszer működésével kapcsolatos kérdések megválaszolásával áldozott a prevenció és az ismeretbővítés oltárán.

1609151297

Az Egészségnap keretében a Honvédség állománya részére Williams Életkészség tréning is indult 2017. április 21-én, mely 16 órás stressz kezelési és kommunikációs készségfejlesztő program, ami szintén az egyéni egészségmagatartás fejlesztését szolgálja.

Az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya továbbra is elkötelezett híve minden olyan rendezvénynek, ahol a megelőzés és ismeret közlés égisze alatt tovább folytathatja a prevenciós küldetését és segítséget nyújthat mindazoknak, akik tenni, változtatni szeretnének egészségük érdekében.
1609151298
KAESZA