Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

COMEDS elnöki látogatás az MH Egészségügyi Központban

2013. március 15., péntek 8:58

A NATO Katona-egészségügyi Szolgálatfőnökök Tanácsának (COMEDS) elnöke, a francia származású Gérard Nédellec altábornagy kíséretével együtt tette tiszteletét az MH Egészségügyi Központban március 13-án.

A COMEDS elnök a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) meghívására érkezett Magyarországra március 11. és 14. között. A látogatás célja a NATO KEKK és a magyar katona-egészségügyi szolgálat munkájának megismerése volt. Az észak-atlanti szövetség legmagasabb szintű egészségügyi döntéshozó szervezetének elnökét hivatalos programjának második napján elsőként Dr. Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnök helyettese és Szabó István mérnök dandártábornok, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnoka fogadta a Honvédelmi Minisztériumban. A találkozót követően a delegáció folytatta megbeszéléseit az MH Egészségügyi Központban, ahol a COMEDS elnök átfogó képet kapott a 2013. február 1-vel megalakult központ működéséről, annak új struktúrájáról és feladatrendszeréről. Tekintettel arra, hogy az újonnan létrejött szervezet alapvetően 2 pilléren nyugszik, a védelem-egészségügyi feladatok vonatkozásában Dr. Vekerdi Zoltán orvos ezredes tartott előadást, a gyógyító terület munkájáról pedig Dr. Bazsó Péter főtanácsos adott részletes tájékoztatót.

1609150747
Gérard Nédellec altábornagy rendkívüli érdeklődést mutatott az MH Egészségügyi Központ Honvédkórháza irányába, hiszen az ország csúcskórházaként működő intézmény kuriózumnak számít annak tekintetében, hogy nemcsak a honvédségi, rendőrségi, valamint a vasutas dolgozók egészségügyi ellátást biztosítja, hanem közel 1.5 millió civil lakosét is. A sürgősségi „beteg útvonalat” követve, a delegáció betekintést nyert a kórház mindennapi életébe is Dr. Bazsó Péter kalauzolásával. Az MH Egészségügyi Központ látogatásának további részeként a COMEDS elnök a központ Egészségügyi, Felkészítő és Továbbképző Intézetében kísérte végig a Harctéri Életmentő Katona (Combat Life Saver) gyakorlatot egy közel 40 perces bemutató keretein belül.

1609150748
KAESZA