Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Civil-katonai együttműködés

2019. november 8., péntek 8:55

Az MH Egészségügyi Központ feladatrendszerében nemcsak a civil egészségügyi ellátás kap helyet, hanem többek között a védelem-egészségügy, a harctéri életmentés és a missziós egészségügyi felkészítés is. Az intézmény Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetében (EÜFTI) dolgozó szakemberek munkája, hogy egészségügyi alap és szakkiképzéseket tartanak katonák számára, emellett a különböző társadalmi intézményekkel folytatott együttműködések alapján civilek is bepillantást nyerhetnek az ilyen jellegű kiképzésekbe, ezzel is erősítve a civil-katonai kapcsolatokat.

1609152101
Ezen együttműködés alapján a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskolájának vezetői, tanárai és oktatói tettek izgalmas szakmai látogatást az EÜFTI Tünde utcai létesítményében 2019. november 07-én.

1609152101
A résztvevők Bánsági László ezredes, intézetvezető átfogó előadása mellett, megtekinthették a Harctéri Életmentő Katona egészségügyi szakkiképzés szimulációs gyakorlati blokkját, valamint a demonstrációs oktató kabinetben a gyakorlati felkészítést. Az EÜFTI szakemberei a harctéri sérültellátás specialitásait és az egészségügyi szakkiképzések során használt korszerű oktatási eszközöket is bemutatták.

1609152101
KAESZA