Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

CISM futónapon vett részt az MH Egészségügyi Központ

2017. február 22., szerda 14:57

A Nemzetközi Katonai Sporttanács (CISM) megalakulásának 69. évfordulója alkalmából a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége közreműködésével rendezték meg a  „CISM Day Run” futóversenyt 2017. február 17-én.

Az MH Egészségügyi Központ képviseletében 15 fő teljesítette az 5–15 km közötti távot.

Andó Sándor ezredes, Dr. Juhász Zsolt alezredes, Bene Mónika őrnagy, Szilágyi Ferenc Sándorné százados, Majoros Zsanett százados, Foki Roland főhadnagy, Szőke Beáta hadnagy, Rázsó Zsófia hadnagy, Dezső Daniella hadnagy, Negrea János hadnagy, Husonyicza Andrea törzsőrmester, Sticz Brigitta őrmester, Varga Evelin őrmester, Burus Andrea és Sárik Péter.
1609151238
KAESZA