Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Célra tarts

2017. november 28., kedd 12:44

A „Célra tarts” elnevezésű honvédségi vetélkedősorozat döntőjét november 17-én rendezték meg Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

1609151461
A vetélkedő első fordulóját már szeptember hónapban megrendezték.14 csapat jutott be a döntőbe, ahol aztán összemérhették tudásukat. A rendezvény fő célja, hogy a honvédelemmel és Magyar Honvédséggel kapcsolatos ismereteket bővítse a középiskolás korosztály körében. A vetélkedő kísérő programjaként a délután folyamán fegyver- és egyenruha bemutatón, filmvetítésen is részt vettek a diákok. Ezen programok keretén belül a Honvéd Testalkati Program szakemberei is megjelentek, és végrehajtották a testalkati méréseket. Testmagasság mérés mellett Omron mérleg segítségével mindenki képet kaphatott a testösszetételéről. Meghatározásra került minden résztvevőnél többek között a testsúlykilogramm, izomszázalék, zsírszázalék érték. Az eredményeknek megfelelően mindenki tájékoztatást kapott a testedzést és táplálkozást illetően, majd Dr. Juhász Zsolt alezredes tartott egy 20 perces előadást, ahol a diákoknak és kísérőiknek mutatta be a Testalkati Programot és az eddig elért eredményeket, illetve megválaszolta a felmerülő kérdéseket.
1609151461
A Honvéd Testalkati Programot a rendezvényen: Dr. Juhász Zsolt alezredes, Novák Attila százados. Dezső Daniella hadnagy és Balázs Zsófia hadnagy képviselte.
Ezúton szeretnénk gratulálni minden résztvevő csapatnak az elért eredményhez!

1609151461
ESZA