Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Brit delegáció az MH Egészségügyi Központban

2013. július 8., hétfő 8:35

Magyarországi látogatásának zárásaként érkezett az MH Egészségügyi Központba Timothy Hodgetts ezredes és kísérete, a NATO Szövetséges Gyors Reagálású Hadtest Főparancsnokság Egészségügyi Osztályának igazgatója július 3-án.

1609150772

A brit Timothy Hodgetts ezredes egynapos látogatásnak célja a magyar katona-egészségügy megismerése volt. Programját a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központban kezdte, mivel Nagy-Britannia csatlakozása a központhoz jelenleg folyamatban van. Napirendjét az MH Egészségügyi Központban folytatta, ahol Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, az MH egészségügyi főnöke fogadta. A magyar fél megtiszteltetését fejezte ki aziránt, hogy egy olyan katonaorvost köszönthet, aki nemcsak hazájában Angliában, de nemzetközi szinten is méltán elismert, hiszen a brit ezredes úttörőnek számít a katonai sérült ellátás forradalmasításban, valamint „szülőatyja” a tömeges sérülések ellátása és kiürítése megszervezésével kapcsolatos képzésnek is, amelyet a NATO Katona-egészségügyi Központban is oktatnak.

1609150772

Az MH EK munkájáról Dr. Vekerdi Zoltán orvos ezredes tartott előadást a delegáció részére. Timothy ezredes rendkívül érdeklődő volt a központ tevékenységét illetően, hiszen számára új dolog volt hallani, hogy egy katonai kórház több mint másfél millió civil lakos egészségügyi ellátásáról is gondoskodik, a rendőrségi, és a vasúti dolgozók ellátása mellett. A prezentációt követően Dr. Gáspár Szabolcs orvos őrnagy, adjunktus, a Traumatológia osztály részlegvezető orvosa kalauzolta végig a vendégeket a Honvédkórházban. A rövid, viszont mindkét fél részére hasznos látogatás végén, Timothy ezredes megköszönte, hogy bepillantást nyerhetett az intézmény életébe.

1609150772
KAESZA