Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Belügyminiszteri elismerés

2017. szeptember 29., péntek 13:24

A szolgálati feladatainak kiemelkedő teljesítéséért, valamint a belügyi igényjogosultak részére biztosított ellátás érdekében kifejtett támogatásának elismeréséül, Dr. Pintér Sándor belügyminiszter dísztőr emléktárgyat adományozott Szabó István vezérőrnagynak, az MH Egészségügyi Központ parancsnokának 2017. szeptember 27-én.

A Magyarország belügyminiszterénél tett látogatás apropóját az MH egészségügyi Központ új parancsnokának bemutatása szolgáltatta. Szabó István vezérőrnagy, elöljárói döntés alapján 2017. október 01. hatállyal az intézmény parancsnoki beosztását átadja Kun Szabó István vezérőrnagy úrnak. Ezzel egyidejűleg Szabó István vezérőrnagy a Honvédelmi Minisztérium Honvéd Vezérkar Állományába kerül, a Honvéd Vezérkar főnökének koordinációs helyettesi beosztásba.
1609151402
Dr. Pintér Sándor elismerését és köszönetét fejezte ki az MH Egészségügyi Központ és a belügyi szervezetek között kiépült, magas színvonalú együttműködés megszervezéséért, az igényjogosult belügyi dolgozók ellátásáért, egyben mindkét vezérőrnagynak sikereket kívánt új beosztásukhoz.
1609151402
KAESZA