Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Belgiumi gyakorlaton a Mobil Biológiai Laboratórium

Az MH Egészségügyi Központ (MH EK) Tudományos Kutató és Laboratúriumi Intézet Mobil Biológiai Laboratórium (MBL) 2018. június 18-21. között részt vett az „eNOTICE” (European Network of CBRN Training Centres) projekt keretében megrendezett „Bio-Garden” belga-magyar telepíthető biológiai laboratóriumi gyakorlaton. A gyakorlat helyszíne a belgiumi Peutie volt.

1609151635
A gyakorlaton a Belga Védelmi Minisztériumhoz tartozó telepíthető biológiai laboratórium („B-LiFE”) és az MH EK MBL közös feladatot hajtott végre. A gyakorlat forgatókönyvének megfelelően az MBL a biológiai eseményekhez kapcsolódó mintaelemzést hajtott végre együttműködve a belga B-LiFE laboratóriummal.
1609151636
A cél a telepíthető képességek bemutatása az „eNOTICE” projektben résztvevő katonai és civil szervezetek, valamint az Európai Bizottság főigazgatóságainak ABV védelmi politikáért felelős döntéshozói számára.
1609151636
A gyakorlaton több mint 200 megfigyelő, illetve vendég volt jelen: a belga belügyminisztérium, rendőrség, katasztrófavédelem, az Európai Bizottság főigazgatóságainak képviselői. A vendégek között kiemelendő Steven Vandeput, belga védelmi miniszter, valamint Marc Compernol vezérezredes, a Belga Hadsereg Vezérkari Főnöke, akik a látogatást követően rendkívül elismerően nyilatkoztak a magyar laboratóriumról.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA