Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Az MH EK sikeres külső tanúsítása

2017. január 3., kedd 15:53

2016. december 13-15. között sikeresen lezajlott a VI. Felülvizsgálati audit (MSZ EN ISO 9001, MSZ EN 15224, MSZ EN ISO 14001 szabvány), az EMI-TÜV SÜD Kft. auditorai közreműködésével. 

Az orvosokból és minőségirányítási szakemberekből álló független auditorok intézményünk valamennyi szakterületét lefedve tartották meg átfogó ellenőrzésüket. Pozitívumként került kiemelésre az egészségügyi területen végrehajtott klinikai és általános kockázatértékelés, valamint a hozzájuk kapcsolódó eljárásrendek magas számú kidolgozása.

Az MH EK nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos működtetésre, melyre figyelemmel már három olyan telephellyel rendelkezik, ahol a környezetirányítási szabvány követelményei is meghatározóak. 2017-ben terveink szerint további két telephellyel bővül ez a szám.

1609151217
KAESZA