Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Az MH EK dolgozója kapta „Az Év Radiológusa” díjat

2018. június 26., kedd 15:41

„Az Év Radiológusa 2018” díjat vehetett át Dr. Borbély Krisztina, az MH Egészségügyi Központ, Központi Radiológiai Diagnosztika osztály munkatársa, június 21-én, Pécsett.

Az elismerést a Magyar Radiológusok Társasága (MRT) XXIX. Kongresszusán vette át Dr. Borbély Krisztina a Pécsi Tudományegyetemen. A második alkalommal átadott díjat a Magyar Radiológusok Társaságának kezdeményezésére az Affidea Diagnosztika és a Medicina TOP évkönyv szerkesztőbizottsága alapította 2016-ban.

Az MRT Bíráló Bizottsága egyhangú döntése alapján adományozta a díjat az MH EK dolgozójának, aki 2007 óta végzi munkáját a Honvédkórház radiológiai diagnosztika osztályán. Fő érdeklődési területe az emlődiagnosztika. Tagja a Magyar Radiológusok Társasága Emlődiagnosztikai Szekciójának, az Európai Radiológus Társaságnak (European Society of Radiology), az EUSOBI (European Society of Breast Imaging) oktatási bizottságának. 2006-ban 1 évet dolgozott a párizsi Tenon kórház radiológiai osztályán, 2007-től konszekutív és szinkrontolmácsolást végez az évente Magyarországon megrendezésre kerülő Francia-Magyar Radiológiai Szimpóziumon.

1609151625
KAESZA