Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Az MH Egészségügyi Központ a Szent László Katonai Zarándoklaton

2017. június 28., szerda 15:34

2017. június 27-én került megrendezésre a Somogyvári Nemzeti Emlékhelyen a Szent László Katonai Zarándoklat, melyet Vargha Tamás parlamenti államtitkár nyitott meg.

1609151334
Az MH Ludovika zászlóalj Szent László század katonaállományának 12 km-es gyalogmenete 07:00-kor indult Somogyvárra a zarándoklat ünnepi szentmiséjére. A katonai tiszteletadással bemutatott ünnepi szentmise főcelebránsa Balás Béla kaposvári megyéspüspök volt, szentbeszédet mondott Bíró László tábori püspök.

1609151334
Délután a résztvevők az MH Budapest Helyőrség Dandár Különleges Díszelgő Csoportjának bemutatóját láthatták, melyet szablyavívó bemutató és a Langaléta Garabonciások műsora követett. A bemutatók mellett az Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya is megjelent prevenciós programjával. A résztvevők az egészség megőrzés témakörével kapcsolatos (testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, UV, szív és érrendszer stb.) totókat tölthettek ki, illetve személyes konzultáció keretében kaphattak segítséget az egészségtudatos életmód kialakításában, fenntartásában. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak. A rendezvényt a Kaláka Együttes koncertje zárta.
1609151334
Ezúton szeretnénk gratulálni a szervezőknek és a zarándoklatot teljesítő állománynak, hogy ebben a nyári hőségben is helytálltak és jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.

1609151334
KAESZA