Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Az MH Egészségügyi Központ a NATO partnerségi futáson

2016. szeptember 27., kedd 14:32

2016. szeptember 25-n 10. alkalommal került megrendezésre a NATO partnerségi futás, melyet Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, a rendezvény fővédnöke nyitott meg, aki maga is csatlakozott a 10 km-es távot lefutók táborához. Összesen mintegy 4500-an, köztük tizenkét NATO-tagország katonái álltak rajthoz a sporteseményen. Az Egészségügyi Központból 25 katona, köztük Szabó István vezérőrnagy, parancsnok is teljesítette a távot.

1609151175
A MH Altiszti Akadémia zenekara és a Különleges Díszelgő Csoport bemutatói mellett az MH EK VEIG KJI Egészségfejlesztési Osztálya is megjelent prevenciós programjával. A jelenlévők vércukorszint-, koleszterinszint-, vérnyomásmérésen vehettek részt, valamint az egészség megőrzésével kapcsolatos totókat tölthettek ki, ill.személyes konzultáció keretében kaphattak segítséget az egészségtudatos életmód kialakításában.
Az ünnepélyes eredményhirdetés keretében az érmeket Dr. Eleki Zoltán ezredes, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság, Honvédelmi Nevelési és Sportintegrációs Osztályának vezetője adta át a nyerteseknek.
A MH Egészségügyi Központból Andó Sándor ezredes teljesítette elsőként a távot 49:53 nettó idővel, mellyel az abszolút eredménylistán, a 317. helyen szerepel.
Minden résztvevőnek gratulálunk!

1609151176
1609151176
KAESZA